Publisert:

30.5.2023

Fulfillment
Fulfillment

Dørstad fortsetter veksten etter velykket lagerflytt

Dørstad Grapes AS har opplevd en betydelig vekst siden oppstarten i 2018. Med nylig ansettelse av tre nye selgere har de styrket sitt salgsteam og gjør seg klar for en videre vekst i markedet. På imponerende kort tid har Dørstad Grapes AS opparbeidet en solid portefølje med over 100 velrenommerte HoReCA-kunder. I tråd med deres vekststrategi besluttet de å bytte logistikkleverandør, og overgangen til NBS Logistics gikk helt uten forsinkelser eller tapt salg.

Dørstad fortsetter veksten etter velykket lagerflytt

Bygd opp selskapet på HoReCa

Dørstad Grapes AS har vært målrettet i sin strategi for vekst og utvidelse. Med den nylige ansettelsen av tre erfarne personer fra ulike deler av bransjen har de sikret at de er i stand til å betjene en stadig økende kundebase. Med over 100 HoReCA-kunder i sin portefølje, er Dørstad kjent for sin ekspertise og portefølje av kvalitetsprodusenter av klassisk vin. Nå står både økende tilstedeværelse på Vinmonopolet, og fortsatt vekst på HoReCa i høysetet i tiden fremover.

Valget falt på NBS Logistics

Med en stadig voksende virksomhet ble det nødvendig for Dørstad å sikre en pålitelig og fremtidsrettet logistikkleverandør som kunne støtte stadig mer komplekse behov. Etter nøye vurderinger bestemte Dørstad seg for å bytte til NBS Logistics i Vestby.

"Vi ønsket en fremtidsrettet og målrettet samarbeidspartner, som hele tiden streber etter gode og smidige løsninger. Dette føler vi at vi har funnet i NBS Logistics", forteller Richard Eikeland

Oversiktlig og enkel flytteprosess

Det å flytte lager er ofte forbundet med skrekkeksempler av tapt salg, store forsinkelser og høye kostnader, men det ble det heldigvis ikke for Dørstad.

«God planlegging og forberedelser er nøkkelen til suksess under flytting. Alle data importeres i forkant i nytt system og alle salgskanaler forberedes på endring av logistikkpartner. På flyttedagene holder vi god dialog med tidligere lager, som gjør at varene som flyttes kun er utilgjengelig på selve dagen varene flyttes», sier ansvarlig for flyttingen hos NBS, Eirik Tomter.

Samarbeidet med Dørstad fikk også en god start med en grundig gjennomgang av driften deres for å se om alle behov var tatt hånd om. Alt fra IT-systemer, rapportering, regnskap og ledetider på logistikk.

"Flyttet fra gammelt til nytt lager gikk som planlagt, og de løftene og fristene som ble gitt ble holdt. Vi er veldig fornøyde og imponerte over denne prosessen", oppsummerer Richard

Resultatet ble at flyttingen var gjennomført på 2 uker iapril. Produktene ble sømløst solgt og levert fra gammelt lager frem til de ble flyttet til NBS og var tilgjengelig for salg 1-2 dager etter dette.

Kundetilfredshet i fokus

Dørstad Grapes AS' evne til å opprettholde høy kundetilfredshet er en avgjørende faktor bak deres suksess. Med sin store HoReCA-portefølje er det avgjørende at leveransene er presise og av høy kvalitet. I den sømløse overgangen til NBS Logistics klarte den nye logistikkleverandøren å opprettholde den samme kvaliteten på tjenestene og leveransene. Dette bidro til å opprettholde kundenes tillit og sikre at DørstadGrapes AS' rykte som en pålitelig leverandør ble bevart.

Dørstad Grapes AS har oppnådd betydelig vekst og suksess på kort tid, med ansettelsen av nye selgere og oppbyggingen av en imponerende portefølje på HoReCa. Det blir spennende å følge med på Dørstad sin videre vekst med NBS som partner.

Relaterte artikler

Ingen flere artikler funnet.. enda! Meld deg opp til våre nyhetsbrev og få beskjed når vi legger ut nye artikler!

Skap vekst med fleksible løsninger