NBS

Kvalitet er summen av de små tingene som gjøres i alle ledd av produktet vårt. Fra lageret vi jobber i, til valg av ansvarlige fraktpartnere, NBS Portalen med synlig sporing i alle ledd, ekspress frakt med levering samme dag, kombinert med dyktige folk som er stolt over jobben de gjør. Og når vi gjør feil (vi er mennesker vi også), så gjør vi alt vi kan for å rydde opp så fort som mulig.

Medarbeidere in action

Hvordan definerer vi kvalitet?

Hos oss er kvalitet, hastighet og fleksibilitet kjerneverdier som definerer produktet vi leverer. Vi skal være logistikkpartneren som gir kundene våre et konkurransefortrinn i markedet. Ikke fordi vi er størst, men fordi vi alltid gjør det lille ekstra for å levere over forventning.

bilde av medarbeidere

Hva gjør oss fleksible?

Fordelen med å være et ungt selskap, er at vi har hatt mulighet til å se på behovene i bransjen med blanke ark. Det gjør at vi kan velge kompetanse, strukturer og teknologi uten å ta hensyn til historikk og tradisjoner. Dette mener vi gir de beste kundeopplevelsene og et produkt som kontinuerlig utvikles etter kundenes behov.

Medarbeidere in action

Hastighet som resultat

Summen av kvalitet i alle ledd og fleksible systemer er høy hastighet, som gjør at vi kan levere en av bransjens aller beste SLA-krav, som vi hele tiden jobber med å forbedre. Hastighet gjelder både ledetid på tjenestene våre, men også svartid på kundeservice og evne til å snu oss rundt når noe er viktig for deg som kunde.

Skap vekst med fleksible løsninger