Personvernserklæring

Takk for at du klikket deg inn for å lese om hvordan vi håndterer personvern. Vi håndterer deres personopplysninger med stor sikkerhet og i samsvar med gjeldende lovgivning fra 25. mai 2018. Utover denne siden skal du få greie på hvordan vi samler inn personopplysninger, dine rettigheter og hvordan du kan kontakte oss angående retningslinjene våre.

Innledning

Nordic Beverage Solutions er forpliktet til sikre de personopplysningene du oppgir til oss og skal bli sikret og behandlet i samsvar med gjeldene lovgivning om databeskyttelse. Akseptering av denne personvernregelen ("Personvern") er en samtykkehandling som betyr at du aksepterer Nordic Beverage Solutions sin behandling av dine personlige opplysninger.

Om personopplysninger og vår håndtering av dette

Ved å akseptere denne personvernerklæringen, samtykker du til at Nordic Beverage Solutions behandler din personlige informasjon i samsvar med nevnte personvernregel. Personlig informasjon er informasjonen som kan knyttes til en identifiserbar fysisk person. Dette inkluderer navn, IP-adresser og kontaktinformasjon. Behandlingen av dette inkluderer det som skjer med personopplysningene. For eksempel samling, organisering, justeringer og sletting av informasjonen.

Kontakt og tilbudsforespørsel

Nordic Beverage Solutions behandler personlig informasjon som er nødvendig for å utføre tjenestene som vi tilbyr på våre nettsider, dette gjelder både kunder og samarbeidspartnere. Nordic Beverage Solutions bruker også personopplysninger til å kunne kontakte personene som tok kontakt med Nordic Beverage Solutions først.

Vi samler inn og håndterer disse følgende personopplysningene når vi ber om det

Ved forespørsel om kontakt eller tilbud, lagrer vi navn, e-post, telefonnummer, hvilke tjenester og beskrivelse av dette som du ser etter hos Nordic Beverage Solutions. Nordic Beverage Solutions behandler denne personlige informasjonen for å kunne kontakte deg og sende tilbud. Vi bruker også disse personopplysningene for å tilfredsstille både vår og din interesse for å behandle interesseforespørselen.

Eksisterende kunder

Som eksisterende kunde lagrer vi informasjonen vi mottok da vi ble kontaktet. Nordic Beverage Solutions lagrer også informasjonen du gir oss under samarbeidet for å tilby best mulig service. Dine personvernsopplysninger lagres så lenge tjenestene våre bruker og så lenge det eksisterer en juridisk forpliktelse til å oppbevare informasjonen. Når informasjonen ikke lenger er nødvendig blir opplysningene slettet.

Informasjonskapsler Analysetjenester

De forskjellige informasjonskasplene vi bruker er følgende:

  • Nødvendige informasjonskapsler (Informasjonskaspler kreves for at nettstedet skal fungere, men ikke for å identifisere en person.)
  • Informasjonskaspler for statistikk og markedsføring

Informasjonskapsler

Nordic Beverage Solutions bruker informasjonskapsler på nettstedet. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som nettstedet sender og lagrer på din datamaskin og/eller andre enheter som brukes til å få tilgang til nettstedet. Nordic Beverage Solutions bruker informasjonskapsler til å optimalisere din opplevelse på vårt nettsted. Informasjonen innhentet via informasjonskapsler kan også brukes til markedsføring og kommunikasjon. Ved å bruke vårt nettsted godtar du vår bruk av informasjonskapsler.

Du kan tømme informasjonskapsler fra nettleserinnstillingene etter ditt besøk på vårt nettsted, eller hvis du ønsker kan du deaktivere dem fullstendig. Vær oppmerksom på at informasjonskapsler aktiverer visse funksjoner på vårt nettsted og dermed kan Nordic Beverage Solutions ikke garantere at alle funksjonene på vår nettside vil fungere som ment dersom informasjonskapsler ikke er aktivert.

Analysetjenester

På vår hjemmeside bruker vi analysetjenester levert av tredjepart. Disse analysetjenestene samler blant annet din IP-adresse og informasjon om bruk og trafikk til nettstedet vårt for å hjelpe oss med å utvikle og tilpasse våre tjenester og produkter bedre.

Linker til tredjepart

Tjenestene våre kan inneholde linker til andre nettsteder som ikke er styrt av oss. Eksempelvis Google, Youtube, Facebook, Instagram, LinkedIn, Behance. Dersom du klikker på en tredjepartslenke, blir du omdirigert til tredjepartsnettstedet. Vi har ingen kontroll over og påtar oss intet ansvar for innhold, personvern, personvernspolitikk eller praksis på tredjeparts nettsteder eller tjenester.

Vår kontaktinformasjon

  • Nordic Beverage Solutions AS
  • Org. Nr. 927 120 089
  • www.nordicbeveragesolutions.no/
  • hei@nordicbeveragesolutions.no

Skap vekst med fleksible løsninger