Fleksible HoReCa-løsninger til alle kanaler

NBS skal ha de mest fleksible løsningene for distribusjon til HoReCa. Om det er salg gjennom grossist eller ekspress-leveringer i Oslo, skal vi tilby løsningene som gjør at du som importør/produsent klarer å skille deg ut og yte god service til en kundegruppe som alltid krever det lille ekstra. 

– FRIKSJONSFRI NETTHANDELSLØSNING

Drikkeportalen.no

Drikkeportalen er våre egen HoReCa-portal hvor kundene enkelt handler produktene deres og får varene levert med ønsket transportmetode. Kunden blir automatisk kredittsjekket, hvor vi står for kredittrisiko og oppfølging mot kunde. Dere får oppgjør for varene basert på salgsprisen dere setter i NBS Portalen.

en mann som pakker esker

velg fraktløsning etter behov

Direktesalg

Hvis dere heller ønsker å selge direkte til Horeca-kundene, kan dere legge ordre selv i portalen og velge fraktmetode etter behov. Faktura opprettes direkte på ordren og sendes ut til kunden i etterkant. Dere beholder kontrollen og kan følge opp kundene tettere.

Ekspress – levering samme dag

Våre egne sjåfører leverer samme dag varer som er lagt inn på ordre før kl 10 i stor-oslo. Kunde får SMS med sporing og kommunikasjon med sjåfør for å avtale levering.

TINE – forutsigbart og prisgrunstig

Med samme priser som til Vinmonopolet, får du like priser pr enhet til hele Norge med faste leveringsdager per kunde per uke. Forutsigbart og enkelt for kundene som er vant til å få andre varer fra Tine.

DB Schenker – raskt til hele Norge

Med Schenker kommer varene raskest frem hvis varene skal lenger bort enn østlandet på 1-4 dager.

Øk salgsmulighetene gjennom grossist

Tilgjengeliggjør produktene dine for grossist med ett tastetrykk. Logistikk og frakt til kunde dekkes av deres påslag, hvor de tar all oppfølging mot kundene. Gjennom våre integrasjoner går ordre- og fakturaflyt helt automatisk til ASKO, Vinhuset og Servicegrossistene.

Ofte stilte spørsmål

HoReCa
Hva består påslaget til grossist av?

Grossistene påslag varierer fra grossist til grossist, men inneholder kostnaden for plukk og frakt av varene, samt kredittrisiko og administrasjon rundt salget.

HoReCa
Hva er forskjellen på salg gjennom grossist og direktesalg?

Ved salg gjennom grossist, tar grossisten et påslag på dine produkter mot at de tar kredittrisiko, oppfølging og fraktkostnaden ut til kundene. I tillegg har de en eksisterende kundebase som kan gi økt salg. Direktesalg er at dere selger direkte til et sted med skjenkebevilling og må betale for frakt og plukk selv, samt fakturere kundene.

Skap vekst med fleksible løsninger