Fleksibelt og skreddersydd lagerdrift

NBS holder til i Torvuttaket 22 i Vestby i et helt nytt bygg, som gir oss muligheter til å skreddersy lagerdriften på en helt unik måte.

Vi har helt bevisst valgt liten grad av robot-automasjon på grunn av den store variasjonen i både sesongvolum, omløpshastighet og kompleksitet i plukk av ulike varegrupper. Med dedikerte soner til de ulike formålene, skaper vi en flyt som gir både økt hastighet og nøyaktighet på plukk.

I tillegg blir ingen sesongtopper for store. Alle ordrer går ut – alltid.

Mann som stabler esker
Varemottak

Varemottak

Riktig registrering i varemottaket er en av de viktigste elementene for riktig logistikk. Her sjekkes alle elementer av produktet opp mot forhåndsregistrert informasjon, som avdekker avvik i frakt eller avvik fra produsent.

Mottaksrapport og status er tilgjengelig live i NBS Portalen.

Ved mottak av for høye paller, eller skipspaller må dette om-palleteres til europaller for plassering i reolene våre på maks 145 cm høyde.

Lagring

Effektiv lagring

Alle varer lagres på europall i reolene hvor vi komprimerer varene med maks 3 artikler per europall, som kan plukkes fra siden på pallen. Dette gjør at selv varelinjer med få artikler og lang liggetid kan lagres kostnadseffektivt. Perfekt for porteføljer med stort antall varelinjer.

Sortering av varer og plukking
En mann sorterer vin
Plukk

Skånsom plukking

Plukking av varene gjøres utelukkende manuelt for hånd med plukk-trucker og scanning på strekkode for presisjon og skånsom håndtering.

Ofte stilte spørsmål

Fulfillment
Hva gjør jeg hvis produsenten min ikke kan eller vil sette på strekkoder?

Vi tilbyr etikkering av strekkoder på flaske og kasse til fast enhetspris hvis dette finnes fra produsent.

Fulfillment
Hvor raskt tar dere varemottak?

Vårt SLA-krav er senest innnen 48 timer (eks. helg og røde dager). Ved hasteordre tilbyr vi ekspress varemottak mot et ekstra gebyr.

Fulfillment
Hvordan fungerer komprimering av varer og antall pallplasser vi benytter?

Vi lagrer opptil 3 ulike artikler på en palleplass. Dette komprimeres i varemottaket etter antall varelinjer og antall som kommer. Vi gjennomfører ikke komprimering etter dette, så dere benytter da palleplassen til alle varene er utsolgt eller vi fyller på med enkeltvarer fra nyere varemottak.

Fulfillment
Hva er temperaturen på lageret?

Lageret holder stabilt 16-18 grader året rundt uten sollys som treffer flaskene.

Skap vekst med fleksible løsninger