Inn-transport fra hele verden

Sømløs innhenting til Vestby

Pakking av esker inn i varebil

Sømløs innhenting til Vestby

Vi jobber med transportører som har spesialisert seg på ulike områder i verden. Felles for alle er at de leverer godt på både kvalitet og pris.

Booking gjøres enkelt i NBS Portalen med opphentingsadresse, antall paller, vekt, kontaktinfo og proforma faktura for innfortolling. Deretter får du tilbud på pris direkte, og kan følge med på frakten din med oppdatert ETA til Vestby. Vi gjør all oppfølging mot transportør.

La transportørene kjempe om deg

I jungelen av transportører og et svært volatilt marked, er det krevende å ha full oversikt over prisene i markedet. I tillegg til gode grunnavtaler, sender vi derfor også ut en automatisk forespørsel på din fraktbooking til alle transportørene – hvor den med best vilkår vinner oppdraget. Slik vet du at du alltid har billigst frakt hos NBS.

Book et møte

Ofte stilte spørsmål

Inntransport
Kan dere hente hos flere adresser på samme fraktbestilling?

Nei, to opphentingsadresser blir beregnet som to ulike fraktbestillinger. Hvis dere produsenter i nærheten er det enklest å administrere transport imellom produsentene for å samle alt på en adresse.

Inntransport
Hvilke momenter må jeg som importør ta høyde for når jeg bestiller frakt og snakker med produsent?

Fraktpriser er en stor del av produktkalkylen og kan utgjøre en stor forskjell for marginen deres. De viktigste momentene er antall paller, palletype og høyde på pallene fra produsent. For et billigst mulig varemottak og for å unngå om-palletering bør varene ankomme på EURO-paller som ikke er høyere enn 1,45 m. Dette må veies opp mot rimeligere frakt ved å stable det på store sjøpaller som er så høye som mulig. Kostnaden per ekstra pall som skal hentes er lite, så se om det er mulig å bestille flere paller fra samme produsent for å få ned enhetskostnaden på frakt.

Inntransport
Hvem håndterer eksport-papirer fra landet til produsenten?

Produsenten klargjør nødvendige eksport-papirer selv, men dette kontrolleres av våre speditører ved inn-fortolling.

Inntransport
Hva er normal ledetid til Vestby fra bestilling?

På kontinentet er standard transitttid fra opphenting 5-7 dager gitt at varene er klart som avtalt med produsent. Fra andre kontinenter varierer ledetid med shipping-markedet og ledig plass.

Inntransport
Kan NBS håndtere hele innkjøpsprosessen for oss som importør?

Per i dag tilbyr vi ikke en full innkjøper-funksjon, men vi tilbyr forecastingsystem som gir dere innspill til innkjøpstidspunkt basert på historikk.

Skap vekst med fleksible løsninger