Vinmonopolet

vinmonopolet

Distribusjon til alle Vinmonopol-butikker

Salg av til Vinmonopolet trenger ikke å være komplisert. Med faste priser på logistikk til alle butikkene og gode systemer gir det alle muligheten til å selge varer gjennom vinmonopolets bestillingsutvalg, som sikrer mest mulig eksponering og salg for dine varer.

Lastebil med TINE logo

Fast pris til alle butikker med TINE

Vi bruker TINE som transportør til Vinmonopolet, som sikrer temperatur-kontrollert frakt og god presisjon i hele Norge. Med sine 14 terminaler og sin egen-eide logistikkjede er TINE en solid partner som har forutsigbare leveranser med faste leveringsdager på alle butikker. Kostnaden for frakt er lik til alle butikkene i hele Norge, samme om flasken skal til Tromsø eller Oslo sentrum. 

Automatisk ordre- og fakturaflyt over EDI

Gjennom NBS Portalen har vi direkte EDI kobling mot Vinmonopolet, som gjør at alle ordre automatisk blir håndtert av systemet, plukket og sendt ut til butikk og faktura sendt til Vinmonopolet – uten at dere trenger å gjøre noe.

Ofte stilte spørsmål

Vinmonopolet
Hvor raskt kan jeg starte salget etter innvilget søknad hos Vinmonopolet?

Vinmonopolet har registreringsfrister for å rekke lansering i utvalget du har registrert opp produktet i. I Bestillingsutvalget (BU) er denne fristen litt over 2 måneder i forkant av Vinmonopolets 6 nyhetslanseringer.

Vinmonopolet
Må jeg selge en og en flaske til vinmonopolet?

Ja, i Bestillingsutvalget har du leveringsplikt mot Vinmonopolet hvor kundeordrer på én og én flaske kan bestilles med hent i butikk. Dette må sees som en del av å ha produktene sine tilgjengelig for hele Norge og som sikrer økt synlighet.

Vinmonopolet
Hva er Vinmonopolets DDP pris?

DDP prisen er importørens salgspris til Vinmonopolet ferdig levert til butikk, inklusiv alle særavgifter og mva.

Vinmonopolet
Hvilket utvalg hos Vinmonopolet bør jeg registrere produktene mine i?

Vi anbefaler alle våre kunder og registrere produktene sine i Bestillingsutvalget (BU), som gjør at produktene blir tilgjengelig i hele Norge gjennom Vinomonopolets nettbutikk. Med faste fraktpriser i hele landet, tar dere ingen risiko, selv om kunden bestiller kun én flaske til Tromsø.

Skap vekst med fleksible løsninger