Publisert:

16.6.2023

HoReCa
HoReCa

Champagneinwest vinner kunder på HoReCa i et krevende marked

Vinner kunder på høy servicegrad og fleksible løsninger

Champagneinwest vinner kunder på HoReCa i et krevende marked

Champagneinwest AS har bygd opp en imponerende portefølje av kvalitets Champagne fra selvstendige vinbønder, såkalt grower Champagne. Dette markedet har vært i sterk vekst de siste årene, både på Vinmonopolet og på Horeca. Eier og driver Patrik Widegren har truffet en nisje med små og kvalitetsbevisste produsenter som har blitt svært godt tatt imot her i Norge.

Stjerne-kunder som krever det lille ekstra

Med nesten samtlige av de norske michelin-restaurantene på kundelisten er det ingen tvil om at kundene til Champagneinwest stiller høye krav. Raske leveranser og god oppfølging i alle ledd er helt avgjørende for at kundene skal velge å kjøpe varer gang på gang, ifølge Patrik

For oss er leveransene i Oslo-området med ekspress fra NBS, helt avgjørende for at kundene får den servicen de trenger. Når vi legger inn ordren på morgenen, er varene stort sett levert samme dag eller dagen etter ute hos restauranten med dyktige sjåfører som bærer inn og avtaler levering med personalet. Nå vinner vi nye kunder, kun på grunn av leveringene i Oslo!


Enkel og rask transport fra Frankrike

Med små, franske vinbønder som leverandører, er det ikke alltid lett å planlegge vareflyten. Mange av produktene til Champagneinwest er eksklusive og kommer i små kvantum, som gjør at innkjøp ofte må gjøres på kort varsel når varene blir tilgjengelige.

Etter at varene er klargjort og bestillingen er satt går det mellom 5-7 dager før varene er på plass i Vestby hos NBS, ferdig fortollet og tatt imot på lageret. Bookingen registreres enkelt i NBS Portalen med opphentingsinfo hvor resten følges opp av NBS.

 

Høyt antall varelinjer krever god logistikk

Med godt over 200 lagerførte produkter, hvor mesteparten er fra Champagne, er det viktig at varene lagres effektivt uten for høye kostnader. Hos NBS lagres opptil 3 varelinjer per lagerlokasjon som gjør at selv varer med lav omløpshastighet kan være lønnsomme. Stort utvalg av produkter er helt avgjørende for å vinne kunder, ifølge Patrik.

 

Autentisk vinkjeller med gjenbrukt murstein

Patriks lidenskap for vin kombinert med en kreativ tilnærming har ført til et bemerkelsesverdig prosjekt: byggingen av en helt unik vinkjeller med gammel murstein. Widegren bestemte seg for å bruke brukte murstein fra en skole som skulle rives på Grünerløkka til å konstruere kjelleren. Ved å gjenbruke mursteinen ga han dem nytt liv og skapte samtidig ethelt unikt rom med plass til 2500 – 3000 flasker. Å gå ned i kjelleren er som å gå ned i en gammel fransk vinkjeller du kanskje finner i Champagne.

Nå har jeg nettopp fått tak i et lass til med samme murstein fra skolen, så utbyggingsplanene ligger klare for et nytt byggesteg innover i kjelleren.

De gamle steinene gir et helt unikt preg på kjelleren, og du føler at du går i en kjeller som kunne vært satt opp for 100 år siden, selv om den er helt nylig ferdigstilt.

Relaterte artikler

Ingen flere artikler funnet.. enda! Meld deg opp til våre nyhetsbrev og få beskjed når vi legger ut nye artikler!

Skap vekst med fleksible løsninger